fotbollströjor barn


Alaba att vara fri att prata med andra klubbar 

Psg Tröja, Atletico Madrid Tröja

 han förväntas lämna bayern fotbollströjor landslag -mästarna och alaba


Under det nya året kommer Alaba att vara fri att prata med andra klubbar när han går in i de sista sex månaderna av sitt Bayern -kontrakt.

Han förväntas lämna Bayern på en fri transfer nästa sommar efter att inte ha kommit överens om villkor för ett nytt avtal på Allianz Arena.

Chelsea är en av flera Premier League -klubbar som övervakar spelarens situation.

psg tröja Manchester City och Liverpool håller också koll på Alaba medan Barcelona, ​​Real Madrid och Juventus också har tillskrivits intresse.

fodboldtrøjer Blues menar dock allvar med ett drag för 28-åringen när de ser ut att stärka sina defensiva alternativ inför nästa säsong.


atletico madrid tröja Av en slump är Zahavi en nära vän till Chelsea-ägaren Abramovich och israeler hjälpte till att konstruera hans övertagande i västra London 2003.

nueva Camisetas Fútbol Han spelade också en integrerad roll i tillströmningen av spelare som anlände till Stamford Bridge för att starta Abramovich -eran.

Två år senare 2005 anklagades Zahavi för att ha 'tappat upp' Englands landskamper Ashley Cole och Rio Ferdinand, efter tillvägagångssätt från Chelsea.

Han har haft en nära relation med Abramovich sedan dess och paret kan arbeta tillsammans igen för att ta Alaba till Chelsea nästa år.

I september betecknade den tidigare Bayern -presidenten Uli Hoeness Zahavi som en 'girig piranha' efter hans del i långvariga kontraktsförhandlingar mellan Bundesliga -mästarna och Alaba.


juventus fotbollströja
juventus trøje
tottenham trøje
tottenham drakt
fodboldtrøjer
tryk på fodboldtrøje
manchester united drakt barn
juventus drakt
billige fotballdrakter
voetbaltenue Kind
arsenal trøje