Fotballdrakter


Liverpool og Everton er de to eneste lagene


Liverpool Drakt, FC Barcelona Draktde røde djevlene sendte 11 i fotballdrakter stemplet ham som 'egoistisk'

Liverpool og Everton er de to eneste lagene på den øverste halvdelen av tabellen som har sluppet inn flere seriemål enn United.
De røde djevlene sendte 11 i de tre første kampene, men har i løpet av kampanjen sett sårbare ut på baksiden.
Det er noe Solskjær er klar over og nøyaktig hvorfor nordmannen er ivrig etter å ta affære når overgangsvinduet åpnes igjen i sommer.
liverpool drakt En langsiktig partner for Harry Maguire blir sett, med slike som Victor Lindelof og Eric Bailly som blåser varmt og kaldt i løpet av kampanjen.
FC barcelona drakt Unggutten imponerte mot de røde djevlene i Europa League forrige sesong, og holdt Anthony Martial på avstand i den smale seieren i semifinalen.
Og United har speidet ham grundig i tiden siden, med Solskjær klar til å gjøre et trekk når overgangsvinduet åpnes igjen.
De gikk glipp av Dayot Upamecano, med den franske internasjonalen som var klar til å forlate RB Leipzig for Bayern München på slutten av kampanjen i stedet.
fotbollströjor Men de er interessert i lagkameraten Ibrahima Konate i Leipzig, som har hjulpet dem til å bli andre i Bundesliga-tabellen denne terminen.
Han glitret for Seagulls denne sesongen etter å ha hatt en positiv låneperiode med Leeds i mesterskapet sist.
Trioen er ikke de eneste spillerne som er koblet til et trekk til Old Trafford, med snakkis Solskjaer vil også ha andre forsterkninger.
En ny høyre kant blir vurdert, til tross for Amads ankomst fra Atalanta i januar, og Jusson Sancho fra Borussia Dortmund kan bli forfulgt igjen.
Og United fortsetter å være knyttet til Declan Rice, og Chelsea forventes ikke å jage West Ham -stjernen på slutten av kampanjen.
I mellomtiden sa den tidligere Red Devils -stjernen Paul Parker nylig sitt ord om Solskjærs nåværende avling av forsvarere - og tok sikte på Maguire og stemplet ham som 'egoistisk'.

Maglie Calcio A Poco Prezzo