nike daybreak sp goud

Jx7tt19w Jx7tt19w

Member
Joined: 2022-03-14 01:16:54
2022-03-14 01:40:43Op de marathon geïnspireerde Nike DBreak verschijnt opnieuw in frisse en gedurfde nike schoenen dames kleurenschema's met behoud van een sterke throwback-charme. Afgezien van een esthetiek uit het verleden, biedt deze kick veel comfort met zijn ruimschoots geschuimde onderkant. Het is een van de lichtste en goedkoopste vintage hardlopers die je van het merk Swoosh kunt krijgen.

Nike's onlangs uitgebrachte Daybreak Type N. 354 is verschenen in twee nieuwe kleurstellingen, "Cactus Flower" en de kenmerkende "Black/Barely Volt" make-up van het merk. Het "Cactus Flower" paar gebruikt een nike daybreak sp goud gewaagde combinatie van fuchsia roze mesh, " Light Bone” en donkerder bruin suède, en “Midnight Navy” leer. Deze mix vormt een gedeconstrueerd bovenwerk dat is afgewerkt met details zoals geen fysieke swoosh, in plaats daarvan kiezen voor witte stiksels op zijn plaats, en zichtbare stiksels rond de voorvoet en middenpanelen om te laten zien waar de suède componenten op één lijn liggen.

Het tweede aanbod van Nike maakt gebruik van "Barely Volt" mesh, zwart en "Smoke Grey" suède en "Baltic Blue" leer. De constructie is hetzelfde, blazersnieuw met het hiellipje met de N. 354-stempel, een swoosh die alleen in zijn ruwe vorm verschijnt en een tonglipje bovenop een zichtbare schuimtong. Beide paren worden aangevuld met de kenmerkende EVA-schuimtussenzool van het silhouet en de buitenzool met wafeltractie.

Nike is geworteld in een toewijding aan innovatie en het helpen van mensen om hun nike schoenen zwart spel te verbeteren. Nike stelt dat we allemaal atleten zijn en streeft ernaar om ieder van ons uit te rusten met de hoogwaardige uitrusting die onze trainingen nodig hebben. Opgericht in Oregon door een atleet en zijn coach, maakt dit nu wereldwijd bekende merk inventieve schoenen en kleding voor atleten op alle niveaus.

https://www.blazersnieuw.com/

Uyu Kuwe

Member
Joined: 2022-04-14 22:40:29
2022-04-14 22:42:49

Live a life full of earth happy wheels