adidas ultra boost uncaged parley

Euw7e7es Euw7e7es

Member
Joined: 2022-03-16 03:23:09
2022-03-16 03:36:32


Det är näst intill adidas skor rea omöjligt att springa varje dag och inte tänka på marken vi springer på.Från stadsparker till ökenstigar, naturen är löparens stadion. Dessa Ultraboost Uncaged-skor är gjorda med planeten i åtanke. Den sömlösa överdelen av adidas Primeknit är gjord av TENCEL™, med linneskosnören. Den flexibla yttersulan anpassar sig till din fotstöt samtidigt som den släpper lös Boosts fulla potential.

Konstruerad med avancerade energiåtergivande egenskaper och bekväm adidas ultra boost uncaged parley konstruktion, är Adidas Ultra Boost Uncaged en strömlinjeformad version av originalet. De har en ovandel i Primeknit mesh, bootieliknande konstruktion, signatur Boost-dämpning, gjuten hälräknare och en Stretch Web-yttersula.

adidas Ultraboost var ett viktigt ögonblick i utvecklingen av Boost. Ultraboost, rea-skor som lanserades 2015, utvecklades med hjälp av ARAMIS motion capture-teknik, som tidigare användes av NASA för att testa rymdfärjors strukturella integritet. ARAMIS gjorde det möjligt för adidas Innovation Team att titta på belastning och spänning på olika delar av löparens fot – ända ner till submikrometernivån.

Boost har alltid varit känt för sin energiåtervinning, men det finns faktiskt fem Boost-fördelar som lyfter löpupplevelsen. Låt oss börja med komfort: adidas skor dam Boosts dämpningsegenskaper gör att det känns som att du springer på små, precisionskonstruerade moln. Boost är också designad för att klara ett brett spektrum av temperaturer, vilket gör den till den typ av löparsko som kan dunka genom vind, snö, sol, regn – vad som helst – utan problem.

https://www.rea-skor.com/

Lof Uidy

Member
Joined: 2021-12-24 00:25:33
2022-04-14 22:45:31

If you don't try, the other person who wants to pull you up doesn't know where your hand is super mario bros